De leukste uitjes en evenementen boek je bij RoMa. We bouwen graag feestjes voor iedereen….personeelsuitjes, familiefeestjes, vriendendagen of het organiseren van sportevenementen, niets is onmogelijk! Kortom, met RoMa kun je altijd je ideaal feestje vieren.
Uw persoonlijke wensen inventariseren we graag in een vrijblijvend gesprek.

Bij RoMa gaat het om de gezelligheid en de sfeer. Een aansluitende BBQ of buffet of een lunch tussendoor, alles is mogelijk en niets is teveel!

Evenementenbureau RoMa heeft diverse samenwerkingsverbanden, waaronder met Hoeve Willem III in Helenaveen en Recreactie Peel en Bos in Neerkant! Uitermate geschikte lokaties voor de evenementen van RoMa! Binnenactiviteiten of buitenactiviteiten, alles is mogelijk! Eerst in een ontspannen sfeer een activiteit verrichten, waarna je daarna kunt genieten van al het lekkers dat Hoeve Willem III te bieden heeft, of de rust op en rondom de accommodatie van Recreatie Peel en Bos!  Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Logo klein Logo Hoeve Willem III kleinlogo-recreatie-peel-en-bos

 

 

 

 

 

Op de site staan vele activiteiten, arrangementen en thema’s! Vult u uw gegevens in of bel en we gaan er graag voor zitten. Want uw feestje bouwen doen we maar al te graag!